8 Aralık 2010 Çarşamba

Bir Türlü Çözemediklerim

- Kızlar neden dışarıda gezerken el ele tutuşurlar?

- Akşam çekmeceye yatmadan önce koyduğumuz adaptör, kulalık, şarj cihazı gibi kablolu aletleri sabah nasıl olur da birbirine dolanmış bir şekilde buluruz?

- Kadınlar sevgililerini aldattıkları adama sevişirken neden "aşkım" "hayatım" "sevgilim" diye hitap ederler?

- İnsanlar neden karşısındaki insanınyetenek, bilgi, karakter gibi özelliklerine aldırmadıkları halde "ben kimsenin tipine bakmam önce içi güzel olsun" diye bir yalan söylerler.Bu yalan 90 lı yılların başından beri süre gelen en klasik yalanlardan biri haline gelmiştir.

- Çiftler ayrıldıktan sonra neden ısrarla arkadaş kalmaya çabalarlar.Üstelik bunu çok harika birşey başarıyormuş gibi her fırsatta arkadaş çevrelerine söylerler.

- Kadınlar neden sevgili olmayı düşünmedikleri erkeklere "seni asla kaybetmek istemiyorum" "benim için çok değerlisin" "hayatımdan sakın çıkma" gibi fatal cümleler kurarlar? Not:Asla bir erkeğe bu cümleleri kurmayın! Dürüst olup istemediğinizi ya da beğenmediğinizi söyleyin inanın çok daha az incitir.

- Gece normal bir şekilde sorunsuz çalışan bilgisayarlar(PC=problem çıkarma kutusu)neden sabah uyanıp düğmesine bastığınızda bir yeri bozulmuş bir şekilde açılır ya da her yerinden iletiler fışkırır?

- 25-35 yaş arasındaki bekar erkekler, eğer ki düzgün bir çalışma saati ve maaşı varsa neden Tv açık veya pc de daha önce kırk kere izledikleri bir filmi yeniden izleyerek uyumayı tercih eder? Not:Bunu yapmaya başlayan bir erkeğin evlenme zamanının geldiğini de kolayca anlayabilirsiniz.Ayrıca 35 yaş geçilip evlendikten sonra bu durum sadece TV başında kumanda elinde uyumak şeklini alır :)

- Kadınlar neden Tv gibi elektrikli/elektronik aletlerin üzerine örtü serer?

- İki bayram arası neden evlenilmez? (bu inanışı cidden biri bana açıklasın :))

Hiç yorum yok: